Inkeroisten Ladun 50-vuotislahja

 

 

 

Suomen Latu antoi Inkeroisten Ladulle 50-vuotislahjaksi Akumajan viikoksi käyttöön vuoden 2022 aikana. Akumaja sijaitsee Karigasniemellä Akujoen varrella, 3,5 kilometrin päässä lähimmästä tiestä. Akumajan (12 hlöä) lisäksi kohteessa on käytettävissä Dominickin mökki (6 hlöä) ja rantasauna.

Akumajalta löytyy erinomaiset retkeily- ja hiihtomaastot, maisemat ovat hienot ja siellä on mahdollisuus kokea puhdasta erämaaretkeilyn henkeä. Mukavuuksina majalla ovat led-valo, kaasulla toimiva keittiö, takka, kamina, makuutilat ja rantasauna. Varusteet majalle on kannettava parkkialueelta, joka on noin 3,5km:n päässä majasta.

Yhdistyksemme päätti tarjota majaa jäsenistöllemme. Olisitko sinä perheesi/ ystäviesi tms. kanssa kiinnostunut lomaviikosta Akumajalla? Viikon ajankohdan saa sovittua vapaana olevista viikoista. Lisätietoja ja varauslista löytyy os. https://www.suomenlatu.fi/jasenpalvelut/jasenedut/akumaja.html

Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä lokakuun loppuun mennessä sähköpostilla, os. inkeroistenlatu@gmail.com